Sunday, October 12, 2014

Kryssa Rickard Nordin!

Sitter på tåget ner mot Västra Götaland och Göteborg för att göra min sista insats i omvalrörelsen. Det ska delas flygblad och jag ska vara allmänt trevlig, det är för tillfället mycket lättare än att vara allmänt snygg eftersom jag förlorat ett vad och sparar helskägg.

I Västra Götaland verkar den viktigaste konfliktfrågan vara huruvida Alliansen kommer att privatisera vården eller inte om vi vinner. Alliansen har dock varit övertydliga på att så inte är fallet, men det verkar vara Socialdemokraternas bästa kampanjknep.

Istället borde diskussionen stå kring valfriheten. Ska vi ha vårdval så människor själva får välja vårdcentral och så att de som ger bra vård och service kan växa och ta hand om fler patienter? Ska vi satsa kraftigt på kollektivtrafiken, bygga ut den och dessutom göra det möjligt att arbeta på kollektivtrafiken genom trådlösa nätverk på vissa linjer?

Hur gör vi med trängselavgiften i Göteborg.

Det finns viktiga frågor som borde diskuteras. Tycker du att en utbyggd kollektivtrafik, slopad nattaxa, valfrihet i vården och en teknikvänligare kollektivtrafik är bra så tycker jag du ska kryssa Rickard Nordin, förstanamn på Centerpartiets ungdomslista.

No comments:

Post a Comment